2019-02-19 14:34:28• hírek • x

Fogyás a RobiFitnesszel: zsírégető táplálékkiegészítők, étrend és edzés egészségesen

Jön a nyár, a lenge öltözet, a póló és a rövidnadrág időszaka, hogy a strandot meg se említsük! A súlyvesztés egészséges módszeréről, az étrendkiegészítők használatáról, valamint az edzés és az étrend helyes beállításáról a RobiFitness edzőtermek és étrendkiegészítő boltok szakértőivel beszélgettünk. Tanácsok azoknak, akik a fogyást igen is komolyan gondolják:

A RobiFitness munkatársai a hosszú évek alatt felhalmozott ismereteiket nem rejtik véka alá. Első körben minden egyes vendégüknek a céljának, fizikumának és egészségügyi állapotának megfelelő egyéni edzéstervet állítanak össze - egy személyes beszélgetés után. Ez után nyomon követik az edzés eredményeit és étkezési tanácsokkal is ellátják sportolóikat. Az edzésterv és a diéta betartása azonban nem mindig elegendő. A látványosabb eredmények eléréséhez van gyorsabb út. A gyorsítósávot a megfelelő minőségű és egészségbarát étrendkiegészítők jelentik. Mivel a RobiFitness csapatának két étrendkiegészítő boltja is nyílt már Szatmárnémetiben, nem kell értük messze menni.

 

A RobiFitness bolti elárusítóinak mindegyike képzett eladó, a termékeket úgy ismerik, mint a tenyerüket. Nem csak az összetevők hatásaival vannak napirenden, hanem azzal is, kinek melyik produktum ajánlott. A vásárlást megelőzően elbeszélgetnek a fogyókúrázóval, megkérdezik a célját, az edzéstervét, illetve az életmódjáról és az egészségügyi állapotáról is érdeklődnek. A válaszok alapján ajánlanak készítményt vagy csomagot.

 

 

Azzal kapcsolatban, mennyire egészségesek a táplálékkiegészítők, az Egészségügyi Minisztériumot is megkérdezhetnénk, de legyen elegendő annyi, hogy a romániai bolti kiskereskedelmi forgalomban kapható táplálékkiegészítők mindegyike kémiailag bevizsgált árucikk. Ezeket a minisztérium csak abban esetben engedélyezi, amennyiben (az előírások szerint fogyasztva) káros élettani hatásokkal nem rendelkeznek. A RobiFitness boltjairól lévén szó, az egyik a Szamos (Somesul) áruházban található, a másik a Károlyi úton, nem garázsvásárként kínálják a kiegészítőket. Nincs miért kockáztatniuk, fogyasztóik számára csakis a legjobb minőségű - és kizárólag az Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott, engedéllyel rendelkező gyártmányokat árusítják. A két üzletben zsírégetők, tömegnövelők, ezdés előtti és utáni formulák, multivitaminok, fehérjék, aminosavak és sok minden más is megtalálható. Termékcsaládjaikkal a nőkre és a férfiakra is gondoltak, de a gluténérzékenyeket, a laktózérzékenyeket, a cukorbetegeket és a pajzsmirigy gondokkal küzdőket sem felejtették el. A két üzletben a következő márkákat árusítják: Scitec Nutrition, BiotechUSA, Pro Nutrition, Nutrytec Sport, Iron Muscle, Bulk Nutrition, WinGold Nutrition. A megfelelő márka és készítmény kiválasztásában az edzőtermek és a boltok munkatársai is segítenek. Az edzés, az étrend és a táplálékkiegészítők egészséges harmóniájával szép és látványos eredmények érhetőek el aránylag rövid időn belül.

 

Mi az első lépése a fogyókúrának? A megfelelően kiegyensúlyozott étrend kiválasztása, mely nem csak az alapanyagok megválasztásán, hanem az egyénnek szükséges mennyiségek betartásán és az időbeosztáson is alapszik. Ezzel kapcsolatban a RobiFitness munkatársaihoz nyugodt szívvel fordulhat. Az étkezés és a sport mellett igénybe vehetjük a gyorsítósávot, mely zsírégetők formájában segít a célok fürgébb elérésében. Számos termék létezik, mely ebbe csoportba sorolható. Van köztük termogenikus- és vízhajtó testsúlycsökkentő. Hatásuk épülhet még L-carnitine-re, Krómra, CLA-ra és így tovább. Ezek egyike sem zárja ki a másikat, de több termék egyidejű használata esetén kérjünk szakértői véleményt.

 

 

Mit tudnak a különböző hatóanyaggal rendelkező kiegészítők?

 

  • A termogenikus zsírégető fokozhatja az anyagcsere folyamatokat, emellett fél Celsius-fokkal megemelheti a testhőmérsékletet, szó szerint égetheti a felesleget, de csak aktivitás végzése közben indulnak be a folyamatok; reggel és délelőtt fogyasztandó.
  • A vízhajtó testsúlycsökkentő a testünkben felhalmozódott felesleges folyadéktól szabadíthatja meg a szervezetet; más termékekkel együtt használva szépen kiemelheti a formákat, nyaralás előtt 2 héttel látványos és gyors súlycsökkenést eredményezhet.
  • Az L-carnitine természetes teljesítménynövelő, az aktivitás során felszabaduló zsírokat használhatja az energiatermelésben; közvetlen az edzés előtt és közben alkalmazhatjuk.
  • A króm előnye a cukorháztartás szabályzásában észlelhető leginkább; szedése mellett lecsökkenhetnek a szélsőséges cukorszint ingadozások, illetve csökkentheti a cukrok nagymértékű raktározását.
  • A CLA, az az konjugált linolsav, több dologban is hasznára válhat; egyrészt csökkentheti a vércukor- és a koleszterin szintet, valamint anyagcsere pörgető hatása is figyelemre méltó lehet; másrészt szerepet játszhat az izommennyiség megtartásában és a zsírsejtek csökkenésében.

 

A táplálékkiegészítők alapanyagait tekintve többségében természetes összetevőkből állnak. Az a néhány laboratóriumi környezetben előállított hozzávaló is növényi- vagy állati eredetű, semmilyen szintetikus titkot nem tartalmaznak. A természetes forrásból származó, mesterségesen kinyert formulákra a célirányos hatás növelése miatt lehet szükség. Jószerivel akadnak olyan vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok, melyeket szervezetünk a bevitt ételekből csak kismértékben képes feldolgozni. Szó szerint egész nap ehetnénk, akkor sem fogyasztanánk elegendőt a kellő mennyiség előállításához. Ilyen például a B-vitamin, a kálcium, a magnézium, a króm, a kálium, és így tovább.

 

 

A táplálékkiegészítők fogyasztásával kapcsolatban tudni érdemes az ellenjavallatokról is. Akadnak olyan egészségügyi állapotok, például terhesség és szoptatás, szív- és érrendszeri problémák, melyekben nem ajánlott a zsírégetők szedése, és más kiegészítők használata is kérdéses. Amennyiben hasonló problémái vannak, keresse fel kezelőorvosát a termékek megvásárlása előtt. A RobiFitness pontosan az ehhez hasonló állapotok kiszűrése érdekében beszélget el az edzőterem látogatóival és a boltok vásárlóival is. Fő az egészség!

 

Elhatározta, hogy belevág? Egészségügyi- vagy esztétikai okok miatt szeretne pár kilótól megszabadulni? Egyik sem szab gátat a céljainak. Keresse bizalommal a RobiFitness csapatát! Az étrendkiegészítők, az étrend és az edzés egészségbarát módszerével kapcsolatban itt személyre szabott tanácsokkal látják el. Szakértői segítséggel, valamint egészséges életmódváltással probléma nélkül elérheti a kívánt álomalakot!

 

Elérhetőséget és további információt a következő hivatkozásra kattintva talál: A RobiFitness Facebook oldala

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: